Objavljeno: 28.05.2014 u 16:28 | BiH | Komentara:

NEOBJAVLJENI KADROVI MAGLAJA: Prije, tokom i nakon poplave

Portal www.maglajinfo.com donosi vam video uradak svog partnera Foto Studija ‘Bašić’ u kome možete vidjeti kadrove koji svaki za sebe priča jednu priču.

Ekskluzivni video uradak, sadrži snimane kadrove Maglaja u maju prije katastrofalnih poplava, tokom i nakon vodene stihije.

Video čiji kadrovi pričaju svaki za sebe po jednu priču sniman je u maju ove godine, a snimljen je od strane Foto Studija ‘Bašić’.

U kadrovima koji se nalaze u video prilogu pronaći ćete prelijepe snimke maglajskog zelenila, a zatim apokaliptične snimke grada i spašavanja života Maglajlija, nakon toga snimke posljedica koje je vodena bujica ostavila iza sebe.

 

Izvor: maglajinfo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: