Objavljeno: 13.03.2017 u 13:02 | Ostalo, Video | Komentara:

Testirala je vjernost dečka – i morala da gleda kako se S*KSA SA PROSTITUTKOM! (VIDEO)

Emisija ‘To Catch A Cheater’ (Uhvati preljubnika) u kojoj partneri testiraju svoje ljubavnike kako bi vidjeli da li spremni da ih prevare podigla je veliku prašinu.

kim-djevojka

 

Gledaocima nije jasno kako bi neko doveo sebe i partnera u tako neugodnu situaciju i sramotio se na televiziji, ali iznova da ima ljudi koji se ne libe ovakvog eksperimenta.

Jedna od takvih je i plavuša koja je htjela da provjeri koliko joj je njen dečko informatičar vjeran pomoću striptizete koja neodoljivo liči na čuvenu starletu Kim Kardašijan.

Dvojnica Kim je kompjuteraša dočekala u kućnom ogrtaču i brzo mu dala do znanja da je spremna na se*si akciju. Ni on se nije mnogo predomišljao i odmah je odveo u krevet. Njegova djevojka je počela bijesno da viče, i da napada organizatore ove skrivene kamere, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: