Objavljeno: 13.03.2017 u 13:15 | Bizarno, Video, Zanimljivosti | Komentara:

‘Silovao me i prerezao mi vrat. Našla sam ga nakon 20 godina’ (VIDEO)

Jennifer Schuett s osam godina oteta je iz svog doma i silovana. Nakon monstruoznog čina, napadač joj je prerezao vrat i ostavio Jeniffer da umre u polju, no Jennifer je preživjela i pronašla otmičara nakon 20 god.

jennifer

Jennifer Schuett (28) oteta je iz svoje kuće u gradiću Dickinson u Texasu kad je imala samo osam godina. Nepoznati muškarac provalio joj je u kuću i predstavio se kao Dennis, policajac na tajnom zadatku.

Sljedeće čega se sjeća je da se nalazi u naručju muškarca koji je trčao prema autu zatim, kad su stigli u auto, prislonio joj je nož na grlo i pitao ju je_ ‘Plašim li te, djevojčice, plašim li te?’, nakon čega ju je silovao i počeo gušiti što je jače mogao te se Jennifer onesvijestila.

Probudila se dok ju je otmičar vukao za nogu kroz polje i kad ju je bacio, Jennifer je shvatila da ne može vrištati, ali nije znala zašto. Ubrzo je shvatila da joj je vrat prerezan.

- Imala sam tek dovoljno snage da dignem svoju desnu ruku. Kad sam se primila za vrat osjetila sam otvorenu ranu i krv. Ostavio me da umrem u polju – kazala je Jennifer.

Igrajući se u tom polju, djeca su našla Jennifer koja je hitno prevezena u bolnicu u kojoj je operirana. Kad se probudila Jennifer nije mogla govoriti te je pišući na komadić papira, dala izjavu policiji uz čiju je pomoć napravila i fotorobota.

- Sjećam se da sam pisala sve čega sam se mogla sjetiti, svakog malog detalja. Svega što sam mislila da će biti korisno da ga nađu. Sjećam se njegova imena, stoga sam napisala ‘Dinnese’ [Dennis].

Osmogodišnja djevojčica napisala je sve čega se sjeća kako bi pomogla policiji, no napadač nije pronađen.

Godine su prolazile, ali Jenniferina odlučnost da nađe svog napadača nikad nije jenjavala.

- Godinama sam u svakom prolazniku tražila sumnjivca

Policija je uz pomoć FBI-a i uznapredovale tehnologije 18 godina nakon napada odlučila istražiti tragove DNK-a na odjeći koju je Jennifer imala u noći napada. Forenzičari su, nedugo nakon toga, pronašli dokaze i identificirali napadača Dennisa Earla Bradforda, što se poklapalo s imenom koje je Jennifer napisala.

Ime napadača policiju je dovelo do fotografije vozačke dozvole koju su usporedili sa fotorobotom napravljenog uz pomoć Jennifer, te su shvatili da su ga napokon pronašli.

Jennifer je na svom blogu napisala ‘Dennis Bradford, ja nisam tvoja žrtva. Ja sam pobjednica.’

Policija je uhitila Dennisa, ali prije nego se Jennifer suočila s njim, objesio se u zatvoru.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: