Objavljeno: 06.08.2016 u 10:13 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

RUSI SVIMA U BIKINIJU I ŠTIKLAMA BESPLATNO DALI GORIVO: Pogledajte velike gužve na benzinskoj

Izvanredan marketinški trik omogućio je prije nekoliko dana jednoj benzinskoj postaji u ruskoj Samari golemu promociju u brojnim svjetskim medijima. Rusi su, naime, odlučili da će svatko tko na pumpu dođe u bikiniju i štiklama potpuno besplatno moći natočiti pun rezervoar goriva.

benzinska-rusija

Rezultat? Golemi redovi ispred pumpe, nikad veći promet i enormna promocija za naftnu tvrtku koja vodi tu benzinsku crpku. Priliku za velikom uštedom, sramežljivost na stranu, iskoristile su brojne žene, ali i muškarci, koji se se nekako domogli bikinja i štikli te izazivali salve smijeha prisutnih.

- Znate, ovo je krizna godina. Zbog pet minuta srama besplatno ću se voziti tjedan dana, rekal je jedna mušterija okupljenim novinarima. Pogledajte kako je to izgledalo u Samari:

Treba, doduše, dodati da su Rusi ovu ideju kopirali od Ukrajinaca, koji su identičnu akciju organizirali prije nešto manje od godinu dana. Ovako je to izgledalo lani u Kijevu:

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: