Objavljeno: 06.08.2016 u 9:56 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Ima 21 godinu, a pije iz bočice, nosi pelene i spava u krevetiću (FOTO/VIDEO)

Jess i David s Floride su jako neobičan par. Jess (21) voli nositi pelene, piti iz bočice, spavati u krevetiću i ponašati se poput bebe. Njen dečko David (24) to u potpunosti podržava, prenosi Daily Mail.

Jess je bila seksualno zlostavljana kad je imala samo dvije godine i zbog toga se i danas bori s depresijom i napadajima panike. Danas je Youtube zvijezda zbog svog neobičnog stila života.

David, koji sebe naziva “taticom”, kaže: “Mnogi su me nazivali pedofilom i ismijavali Jess, ali ja to samo ignoriram.”

- Znamo da ne radimo ništa loše – dodao je David.

- Igranje uloga je moj bijeg od stvarnosti i na taj način mogu ponovo biti beba i imati nevino djetinjstvo i ponašati se kako god želim – rekla je Jess.

‘Ne radi se o seksualnom fetišu’

- Mogu biti zaigrana, djetinjasta i slatka, takva sam i inače. Da sam imala normalno djetinjstvo, takva bi bila – dodaje Jess.

Par je u vezi već četiri godine. Objašnjavaju da se ovdje ne radi o seksualnom fetišu već o stilu života.

- Nemamo seksualne odnose kad se igramo uloga premda mnogi misle da se upravo o tome ovdje radi – kaže Jess.

- Volim Davida i volim taj osjećaj zaštićenosti. Uvijek se mogu osloniti na njega. Igranje uloga nas je samo zbližilo – dodaje Jess.

- Najdraži dio ovog svega mi je što se mogu brinuti za Jess. Ovo nema nikakve seksualne konotacije. Mene čini sretnim, nju čini sretnom i ne radimo ništa loše – kaže David.

Gabrielle Shaw, psihologinja koja se specijalizirala za pomoć ljudima koji su zlostavljani u djetinjstvu, kaže: “Premda se ovo čini neobično, nije nešto s čime se već nisam susretala. Sve žrtve se na svoj način bore s tjeskobom i depresijom. Ako njoj to pomaže i ako kaže da nikad nije bila sretnija ponašajući se kao beba, onda je to prava metoda za nju”.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: