Objavljeno: 14.08.2017 u 11:27 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Niko nije znao zbog čega su mlada i mladoženja u bolnici, ali onda su pokazali prstom prema sobi i svi su zaplakali

Lisa i Robert planirali su svoje vjenčanje iz snova s puno gostiju, hrane, pjesme i plesa. Ali njihovi planovi su iznenadno promijenjeni.

Lisa

Par se odlučio održati vjenčanje u bolnici kako bi Lisin prvi ples bio poseban onako kako ga je zamišljala. Nakon što su donijeli odluku da se vjenčaju, Lisa Wilson i Robert Pantoja planirali su veliko vjenčanje. Ali jednog dana mlada više nije bila zainteresirana za bilo kakve velike planove.

Odlučila je da vjenčanje neće održati u velikoj sali kao što su zamišljali, također nije više željela ni veliki broj gostiju. Umjesto toga željela je da vjenčanje bude značajno za njenu i Robertovu familiju, a posebno za njenog tatu.

Lisin otac je hospitaliziran zbog raka. A vjenčanje bez njenog oca bila je zadnja stvar koju je ona željela. Nakon svega on je bio osoba koja joj je podarila život, naučila je da vozi bicikl i podržavao kroz dobre i loše trenutke njenog života. Ona je razmišljala o tome kako da i njen otac prisustvuje vjenčanju i onda je došla do ideje koja bi riješila sve.

Lisa-u-bolnici

Lisa i Robert će se vjenčati u bolnici u kojoj je smješten njen otac.

Lisa nije mogla zamisliti svoje vjenčanje bez njega, tako da su ona i Robert svoje zavjete razmijenili u bolničkoj sobi njenog oca. I poslije toga zaplesali su zajedno njen prvi ples.

„Rekla sam mu, tata želim imati svoj prvi ples s tobom“, rekao mi je: „ Ali ja ne mogu plesati“ na što sam mu odgovorila „ I ne moraš, plesat ćemo rukama.“ Izjavila je Lisa za CBS.

Gledajući ove slike nemoguće je suzdržati suze. Način na koji Lisa i njen otac gledaju jedno drugo je prelijep i ispunjen ljubavlju.

Ovo su situacije koje obitelji čine tako predivnim. Pogledajte prelijepo vjenčanje Lise i Roberta u videu ispod.

Izvor: geek.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: