Objavljeno: 14.08.2017 u 10:27 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

NIJE ZA SLABIĆE: Kada muškarci gledaju njen profil, lice, tijelo i ličnost ocijene sa 10+, a onda bolje pogledaju fotke i POBJEGNU!

Loren je izgubila ruku u nesreći na skuteru, ali ona je tu je nesreću uspjela da prihvati na veoma specifičan način i nastavila da živi normalan život.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Život joj je spasio policajac koji je stigao na mjesto nesreće. Svakako joj nije bilo lako neko vrijeme, naročito zbog toga što su se ljudi smijali njenoj tragediji. Krenule je nabolje tek kada je i sama počela da se šali na svoj račun.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Ona svom hendikepu više ne dopušta da stane na put njenom normalnom životu, a tako je i kad je riječ o ljubavnom životu. Ovih dana njen Tinder profil postao je viralan, najviše zahvaljujući duhovitom opisu.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

U opisu tvrdi da je prodavac oružja (arms dealer), a mnoge je posebno razveselila njena ocjena ličnih karakteristika.

“Lice 10/10, tijelo 9/10, ličnost 20/10, ruke 1/2″, napisala je i dodala da se neki osjećaju loše jer se smiju, ali da ne bi trebali.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: