Objavljeno: 14.08.2017 u 12:23 | Ostalo, Video | Komentara:

Vodila je Vijesti u 10, a onda su se na ekranu pojavile GOLE GRUDI: 3,8 miliona gledalaca bilo je U ŠOKU!

Između vijesti iz ekonomije i vremenske prognoze, gledaoci BBC-jevih vijesti u 10, prije neko veče imali su priliku da vide nešto zaista nesvakidašnje. I mnogi nisu vjerovali svojim očima.

voditeljka-bbc

Voditeljka Sofi Ravort čitala je najnovije vijesti kada se na ekranu iza nje pojavio vreli snimak na kojem je žena u toplesu.

Neočekivani klip vidjelo je 3,8 miliona ljudi, a radi se o isječku iz serije “True Blood” na kojoj se nalaze Robert Kazinski i Ana Pakin koja izvodi striptiz.

Glumica Ana Pakin se oglasila na društvenim mrežama kako bi napisala: “Ovo je toliko smiješno na toliko različitih nivoa! U pitanju je moja i Robertova se*si scena iz jedne epizode. Hvala na smijehu – oslobodite bradavice!”.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: