Objavljeno: 05.10.2016 u 7:42 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

NA SVIJET DOŠLA BEBA STARAC: Svi ljekari su u šoku, ali ono što roditelji rade je nevjerovatno!

Na svijet je nedavno došla beba, čiji izgled je iznenadio čak i ljekare sa dugogodišnjim iskustvom u medicini! Ima bore i grubu kožu, poput starca. Njegova leđa su prekrivena dlakama, iako je on samo malo dijete…

Fotografije malog dječaka iz Bangladeša šire se po Internetu, poput virusa. Svi su u šoku!

Izgleda kao da ima 80 godina, ali on je ipak novorođenče. Njegove ćelije mnogo brže sazrijevaju i stare, a za to je kriv Hatčinson-Gilfordov sindrom progerije, od koga boluje. Bolest napada jednu od 4 miliona osoba, koja nažalost ne živi više od 10-13 godina.

Iako izgleda drugačije od drugih, ovaj dječak može biti srećan, jer ima roditelje koji ga vole, baš takvog kakav je.

“Možemo zahvaliti Bogu. Nema potrebe da budemo nezadovoljni izgledom našeg sina. Mi ga nećemo odbaciti!”, rekao je njegov otac, Biswajit Patro
Biswajit i njegova supruga Parul, već imaju kćerku.

Tužno je što on vjerovatno neće moći dugo da živi. Uprkos tome, sigurni smo da će mu njegovi roditelji pružiti svu ljubav i te dane života učiniti bezbrižnim i lijepim.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: