Objavljeno: 04.10.2016 u 19:34 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Izrugivala se djevojci oboljeloj od raka, a onda joj je mati pripremila brutalnu kaznu

Internetom se širi pomalo šokantan video koji prikazuje kako je jedna majka reagirala kad je shvatila da joj je kći nasilna prema djevojci koja pati od tumora, piše Daily Mail.
Dok joj majka brije glavu, djevojka u kadi vrišti i pokriva oči. Za to vrijeme njezina majka skida pramenove kose i baca ih na tlo, govoreći za to vrijeme neobično smirenim glasom.

Snimka je ubrzo postala viralna, nakon što je video podijeljen na društvenim mrežama uz naslov ‘Ova je cura u školi zlostavljala djevojku koja ima rak, stoga joj je majka obrijala glavu’.

No, ranija verzija videa, koja se pojavila godinu prije, navodno je prikazivala mlađu ženu koja biva kažnjena jer je na internetu objavila svoje gole fotografije.
Komentara je na internetu mnoštvo, no mnogi se slažu kako je, bez obzira na stvarni razlog, njezina majka pretjerano reagirala obrijavši joj glavu.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: