Objavljeno: 05.10.2016 u 10:14 | Music, Showtime, Video | Komentara:

ŠABAN ŠAULIĆ IZBODEN NOŽEM U BEČU: Preživio pokušaj ubistva! (VIDEO)

Šaban je, gostujući sinoć u Ami Dži šouu, ispričao priču kako je preživio pokušaj ubistva dok je boravio u Beču.

saban-saulic

- Izboli su me nožem u haustoru. Ja sam ušao iz hodnika koje ima svjetlo. Povuče me ruka jedna u mrak, osjetio sam nož u leđima. Gledao sam da eskiviram, pošto sam bio sportista. Počeli su da bodu u leđa. Sreća pa nisu u nerv pogodili. Samo sam vidio taj stari ulaz. Ništa više. Kao ćorava kokoš – rekao je Šaulić.

On je ispričao da su bila dvojica napadača. Jedan ga je udario onim bokserom. Bio je ranjen, pa se plašio da će se vratiti da završe posao.

- Htjeli su da me ubiju! Sedamdeset pet stepenika sam prešao i ušao u sobu. Počeo sam da skidam taj težak kaput, a sako još teži od krvi. Okrenuo sam jednu prijateljicu i uputio je u situaciju. Rekao sam joj da možda neću preživjeti dok dođe policija – u dahu je ispričao Šaulić.

Došla je hitna pomoć, pa su ga “zakrpili” u bolnici. I ja sam sutra već zvao neke prijatelje, bio sam spreman da krenem kući, pa se vratio u Beograd.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: