Objavljeno: 02.06.2017 u 9:37 | Auto & Moto, Video | Komentara:

MALO PREŠAO, VOZILA BABA: Pogledajte kako se BMW Serije 2 „vraća u život“ nakon teškog udesa! (VIDEO)

Čak i za vozila koja, na prvi pogled, nikada ne biste rekli da su bila oštećena, moguće da imaju svoju veoma „mračnu istoriju“!

bmw-series2-repair

U potrazi za „novim“ automobilom, sigurno ste barem jednom posjetili tzv. placeve polovnih (korišćenih) vozila, razgledajući ponudu i procjenjujući koji je od tih četvorotočkaša najmanje „izmučen“ tokom svog života.

No, da li ste se upitali nekada da li su baš svi ti izloženi i „ušminkani“ automobili i stigli takvi kod nas ili je ipak bilo potrebe da se „vrate u život“ jer su u inostranstvu kupljeni za „tepsiju ribe“!?

Evo recimo jednog interesantnog priloga gde je prikazano kako izgleda popravka BMW Serije 2, koji je kod auto-limara stigao gotovo uništen, a krajnji rezultat je sasvim dovoljan da se na njega „upeca“ većina običnih kupaca vozila…

Izvor: topspeed.telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: