Objavljeno: 01.06.2017 u 20:40 | Showtime, Video | Komentara:

Djevojčica (12) je nevjerojatna: Ostat ćete bez teksta, kao i svi u žiriju

Mi smo i dalje pod dojmom. Djevojčica je došla u show ‘Američki talent’ sa svojim plišanim zecom i nevjerojatnom izvedbom kultne pjesme ‘Summertime’ oduševila apsolutno sve

Wow’. Doslovno jednom riječju bismo mogli opisati nastup 12-godišnje Darci Lynne Farmer u ‘Američkom talentu’. Na pozornicu je stigla u društvu svog plišanog zeca imena Petunia i najavila svoj performans – trbuhozborstvo. No, nije to bila uobičajena verzija trbuhozborstva, već je Darci otpjevala kultni hit ‘Summertime’ Elle Fitzgerald, pritom praktički ne otvarajući usta.

Nitko u dvorani, uključujući i žiri, nije mogao vjerovati što gleda i sluša. Članovi žirija su nakon fascinantne izvedbe ustali i zapljeskali simpatičnoj Darci, a Mel B, bivša članica Spice Girlsa, svom je snagom pritisnula zlatni gumb i poslala šokiranu djevojčicu izravno u polufinale. Dječačke suze radosnice rekle su sve. Zatim joj se pridružila na pozornici, a iz backstagea su stigle i Darcina majka te voditeljica showa Tyra Banks.

Video je objavljen na Facebook stranici showa ‘Američki talent’, a pregledan je više od čak 110 milijuna puta, uz gotovo dva milijuna reakcija i tri milijuna dijeljenja. Pravi viralni hit, pogledajte i uvjerite se sami.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: