Objavljeno: 02.06.2017 u 11:39 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Trans-tata je trudan: Napokon ćemo postati i biološki roditelji (FOTO+VIDEO)

Osjećam kada me netko gleda u lice i traži ostatke ženstvenosti, kaže trudni 34-godišnji Reese, no ističe da do sad nije imao neugodnih iskustava.

trans-trudan

Trystan Reese i Biff Chaplow napokon očekuju svoje biološko dijete koje bi se trebalo roditi na ljeto. Njih dvojica već imaju dvoje djece koje su posvojili 2015., a sada će napokon biti i biološki roditelji. Trans-tata Trystan prvi je put zatrudnio prošle godine, no nakon samo šest tjedana imao je spontani pobačaj.

Par je bio shrvan i htjeli su pričekati godinu dana prije nego pokušaju ponovno, no nisu mogli čekati i u roku od pola godine Trystan je opet bio trudan.

Kad su se naručivali za pregled kod liječnika, kažu da su morali posebno naglasiti da dolazi trans-tata.

- Osjećam kada me netko gleda u lice i traži ostatke ženstvenosti – kaže Reese, no ističe da do sad nije imao neugodnih iskustava, piše Daily Mail.

Djeliće svog privatnog života bračni partneri dijele i na Facebooku na stranici Biff and I.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: