Objavljeno: 15.06.2013 u 10:12 | Nogomet, Sport | Komentara:

BRUKA STOLJEĆA: Fuad Backović “Deen” ne zna ko je Džeko!

dzeko-deen

U emisiji ”Ja biram goste” na TV1 koju je vodio Dragan Mariković Maca, jedan od gostiju bio je Fuad Backović Deen, koji je u jednom dijelu emisije šokirao mnoge, jer ne zna ko je Edin Džeko, a ko Asmir Begović.
”Zadatak” Deena bio je da prokomentariše osobe sa slike ko je VIP, a ko ne, a na istoj se nalazio golman reprezentacije Bosne i Hercegovine.

“VIP je i Dino Merlin, VIP je Edin Džeko, VIP je i Amra Silajdžić, pa i ova Ava Karabatić je meni toliko simpa da je i Ava”, rekao je Deen, nakon čega je Maca na to se nadovezao: “Asmir ba, kakav Džeko, golman, vidi se sportski tip”.

Deen zna ko je Ava Karabatić, ali ne zna kako izgleda najveći ambasador Bosne i Hercegovine, Edin Džeko. Dijamanta poznaju i oni koji nisu upućeni u sport, poznaju ga dječica, nane, dede, ali Deen…. Nevjerovatno!

Pomenuti dio emisije pogledajte na osmoj minuti videa.

Izvor: scsport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: