Objavljeno: 03.03.2018 u 14:56 | Ostalo, Sport, Video | Komentara:

Je li to moguće? Ovo se nikad u povijesti nije dogodilo na atletskom SP-u

Ovakvo nešto se na Svjetskom dvoranskom prvenstvu nije dogodilo nikad u povijesti

atleticari

Grenadski atletičar Bralon Taplin, najbrži čovjek na 400 m ove godine (44.88), diskvalificiran je u petak zajedno s ostalim trkačima u njegovoj kvalifikacijskoj skupini na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u atletici koje se održava u Birminghamu.

Sva četiri trkača u kvalifikacijskoj skupini 3 diskvalificirani su jer su prešli u traku drugog trkača, dok je još jedan favorit – Kataranin Abdalelah Haroun – isključen zbog pogrešnog starta.

Taplin, koji dolazi iz Grenade, trčao je izvan svoje trake, što mu je donijelo diskvalifikaciju iako je mislio da se s vremenom 46.37 sekundi uvjerljivo plasirao u polufinale koje je na rasporedu danas kasnije tijekom dana.

Jamajčanin Steven Gayle, Latvijac Austris Karpinskis i Alonzo Russell s Bahama također su diskvalificirani.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: