Objavljeno: 25.06.2013 u 13:56 | Featured, Sport | Komentara:

Ava Karabatić u vezi sa Miralemom Pjanićem?

Ava-Karabatic

U sarajevskim kuloarima se priča da je Splićanka odnedavno u vezi s igračem Rome Miralemom Pjanićem, koji je navodno prekinuo s djevojkom, piše srbijanski Alo.

Čini se da je starleta ipak zaboravila Željka Stojanovića čijoj je majci Biljani nedavno putem videa kojeg je snimila poručila da ga nikako ne može izbaciti iz glave.

Bivša ukućanka VIP Velikog Brata izjavila je u emisiji ‘Red Carpet’ na televiziji OBN da je u kontaktu s reprezentativcem iz Bosne i Hercegovine i pohvalila se da je prihvatila njegovu ponudu da posjeti Sarajevo. No Ava Karabatić nije željela otkriti o kojem nogometašu je riječ, piše Alo.

“Živjela sam tri tjedna u Sarajevu gdje sam vodila kviz na jednoj televiziji. Obožavam Sarajevo, u posljednje vrijeme često posjećujem glavni grad BiH, a potom i Mostar. Neću otkriti s kojim nogometašem sam u kontaktu. Nije važno tko je on, ali je veoma zgodan”, rekla je Ava i na inzistiranje novinara ipak odala da su njegovi inicijali M.P..

“Ne znam da li M. ima neki dobar ugovor s klubom niti me to zanima. Doduše, pretpostavljam da ima. Neka naša veza zasad ostane tajna. Pričat ću više o tome ukoliko se veza razvije u nešto više”, rekla je starleta i istaknula da trenutno ne razmišlja o udaji.

Alo tvrdi da je Splićanka odnedavno u tajnoj vezi s nogometašem Rome Miralemom Pjanićem (23) koji je navodno prekinuo s djevojkom, manekenkom Dajanom Kavarom.

Dio razgovora u kojem Ava spominje kontakt sa bh. reprezentativcem pogledajte na 2:25.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: