Objavljeno: 03.02.2017 u 11:50 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Žena rekla dojilji da se pomjeri jer joj PROVOCIRA MUŽA, a ova je isprskala mlijekom pravo IZ DOJKE! (FOTO)

Majka je dojila bebu u parku u Dartfordu u Engleskoj, kada joj je prišla jedna žena i zamolila je da to ne čini na javnom mjestu.

dojilja-engleska (1)

Naime, ona je zahtijevala od dojilje da se negdje premjesti, jer su njeno dijete i muž, koji gleda, sjedili blizu njih.

Izrevoltirana ženinim stavom, dojilja je opsovala ženu i isprskala je mlijekom iz svojih grudi.

“Mislim da niste morali baš tako da reagujete, govoreći mi da odje*em i prskajući me mlijekom iz dojke. Nadam se da se stidite sami sebe“, napisala je pomenuta žena na Fejsbuku, a prenosi “Daily Mail”.

dojilja-engleska (2)

Njen post na lokalnom forumu vidjelo je i komentarisalo mnogo ljudi, a većina je branila dojilju.

“Nadam se da se vi stidite sebe. Njena reakcija možda nije bila kako treba, ali ima svako pravo da hrani svoje dijete. Ako vas je to uvrijedilo, zašto se vi niste pomjerili?”, glasi jedan od komentara.

Majke širom svijeta bore se za svoje pravo da doje djecu u javnosti, organizujući brojne proteste i predavanja na tu temu.

Šta vi mislite o dojenju na javnim mjestima? Želimo da čujemo i vaše mišljenje!

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: