Objavljeno: 29.11.2016 u 10:21 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Srušio se avion u Kolumbiji koji je prevozio cijeli nogometni tim (FOTO)

Avion koji je prevozio 9 članova posade i 72 putnika, uključujući i brazilsku nogometnu momčad Chapecoense, srušio se na putu od Bolivije do Kolumbije.

nesreca-kolumbija (1)

Zrakoplov koji je prevozio nogometnu momčad Chapecoense srušio se u Kolumbiji, potvrdila je lokalna policija. Avion je ukupno prevozio osamdeset i jednog putnika. Srušio se na putu za kolumbijski grad Medellin, prenosi Guardian.

10:15 Medellinska policija je potvrdila da je u avionskoj nesreći poginulo 75 ljudi, a šest ih je preživjelo te se nalaze u bolnici.

9:48 Akciju na terenu otežava jaka kiša. Još nema službene potvrde o broju preživjelih.

nesreca-kolumbija (2)

9:42 Kolumbijska agencija za civilno zrakoplovstvo je objavila na svojoj službenoj Facebook stranici popis putnika.

9:00 Preživjela je jedna stjuardesa, nogometaš Jakson Follmann, kao i fizioterapeut Rafael Gobbato.

Nogometni Kup Južne Amerike je otkazan.

nesreca-kolumbija (3)

08:15 Preživjele vode u kliniku San Juan de Dion u obližnji grad La Ceja. Potvrđeno je da su među preživjelima i nogometaši Marcos Danilo i Alan Ruschel, koji su sjedili jedan do drugoga u avionu.

8:00 Vlasti javljaju da ima barem šest preživjelih. Prve informacije govore da je jedan od preživjelih i nogometaš Alan Ruschel.

07:45 Iz Medellinskog međunarodnog aerodroma kažu da je zrakoplov krenuo iz Bolivije. Nije poznato koliko je žrtava. Lokalni mediji prenose informaciju da je avion prevozio cijelu nogometnu momčad Chapecoense iz Brazila koji su trebali igrati finale Copa Sudamericana protiv Atletico Nacionala u srijedu u Medellinu.

nesreca-kolumbija (4)

Gradonačelnik Medellina Federico Gutierrez kaže ne isključuju mogućnost da ima još preživjelih. Zrakoplov se navodno srušio zbog kvara i problema s električnom energijom.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: