Objavljeno: 18.08.2016 u 19:17 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

POZNATA VODITELJKA U KOMI, bori se za život, zaražena malarijom na putu za Rio

Čarli Vebster(33) bivša voditeljka Sky Sports Newsa vozila je bicikl do Rija u humanitarne svrhe. Pošla je iz Londona, vozila kroz Francusku, Španiju i Portugal da bi avionom doletjela da sjevernog Brazila i nastavila vožnju do Rija.

carli-vebster (1)

Prošla je zdravstvenu provjeru i navodno su je savjetovali da ne uzima injekciju protiv malarije jer tu gdje je ona išla nije postojala bojazan od zaraze malarjom.

U posljednjih nekoliko dana osetila je malaksalost pa su na početku mislili da je riječ samo o dehidrataciji zbog vožnje bicikla.

carli-vebster (2)

Na ceremoniji otvaranja voditeljka je počela da povraća, da bi joj dijgnostifikovali bakterijsku infekciju izazvanu malarijom. Voditeljka je trenutno u idukovanoj komi na aparatima.

carli-vebster (3)

Prijatelji se nadaju da će zbog dobre fizičke kondicije uspjeti da se izvuče.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: