Objavljeno: 18.08.2016 u 10:16 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Muž ju je prevario ubrzo nakon vjenčanja: Pripremila mu je osvetu, I TO KAKVU! (FOTO)

Nakon vjenčanja ne slijedi uvijek srećan brak, a pravi dokaz za to je jedan oglas na eBay-u u kome razočarana žena prodaje svoju vjenčanicu nakon što ju je muž prevario.

prodaje-vjencanicu (1)

Haljina je u odličnom stanju, ali treba joj hemijsko čišćenje prije nošenja da se spere smrad izdaje – napisala je u opisu ovog zanimljivog artikla.

Prodajem vjenčanicu da platim troškove razvoda koje mi je muž ostavio da platim. Nisam stigla ni da je odnesem na hemijsko čišćenje prije nego što je moj prevarant od muža odlučio da okonča naš brak. Moji jadni roditelji su je 2014. godine platili 2.000 funti. Uz nju dajem i veo. Izvinjavam se što imam samo dvije fotografije, ali kada sam saznala da moj muž živi s drugom ženom, spalila sam i uništila sve što ima njegovu odvratnu facu na sebi – napisala je ona.

prodaje-vjencanicu (2)

Ako želite haljinu punu loših uspomena i uništenih nada i snova, ovo je prava stvar za vas. Nadam se da će vam donijeti više sreće nego što je donijela meni. A ako ne, uvijek možete da je prodate ovde.

prodaje-vjencanicu (3)

Ako imate još pitanja o haljini ili o drolji s kojom mi je muž pobjegao, kontaktirajte me – poručila je za kraj.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: