Objavljeno: 10.10.2016 u 9:58 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

POJAVILE SE BUVE KOJE IMAJU DŽINOVSKE PE*ISE: Ako vas izujedaju, ovo morate uraditi (FOTO)

Milijarde super-buva sa ogromnim pe*isima iz Evrope spremaju se da napadnu Britaniju ove jeseni.

super-buve (1)

Vjeruje se da je ova rasa superbuva, čiji je penis dva i po puta veći od tijela, u posljednjih nekoliko godina sa evropskog kontinenta stigla na britansku obalu, piše telegraf.rs

U odnosu na proporcije tijela, polni organ super-buve je najveći na svijetu.

Nakon prošlogodišnje blage zime, ovog ljeta su stvoreni savršeni uslovi da obdareni insekti ubrzo izađu iz hibernacije i izvrše masivni napad.

Prema riječima stručnjaka, na mjestu na kom buva ujede – pojavljuju se crvene tačke i koža svrbi, a ujedi su najčešći na stopalima i nogama.

super-buve (2)

Savjetuje se da se mjesto ujeda odmah opere sapunom i vodom, a zatim namaže odgovarajućom antiseptik kremom. Mogu se koristiti i lijekovi protiv bolova, kao što su paracetamol ili ibuprofen.

Dosadne buve u domove mogu dospjeti na leđima kućnih ljubimaca, kao što su psi i mačke.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: