Objavljeno: 24.06.2016 u 10:00 | Lifestyle, Ljubav i Sex, Slike | Komentara:

Najljepša ljubavna izjava slavnog glumca: Nju sam želio pored sebe, ni jednu drugu! (FOTO)

Deset godina kasnije, nakon uspješnog braka i troje djece, on i dalje voli samo nju.

Ovako je izgledao momenat kada je slavni glumac, Matthew McConaughey (46) upoznao suprugu Camila Alves (33) u jednom klubu u Los Angelesu 2006. godine:

“Bio sam srećan i sam. Nisam tražio ljubav, bilo mi je dobro u sopstvenoj koži i tu gdje sam bio. A onda sam ugledao nju. Krajičkom oka sam zapazio tu prelijepu figuru kako “lebdi” na nekih dvadesetak metara od mene. Sjećam se da u tom momentu nisam rekao: “Ko je to?” nego sam pomislio “Šta je to?”

Rekao sam sebi: “To nije žena koju ćeš pozvati da dođe i sjedne sa tobom, McConaughey Podigni dupe sa stolice i osvoji je. Tako sam i uradio”, izjavio je Matthew za People,prenosi Stil.

Matthew-McConaughey (1)

Deset godina kasnije, srećno oženjen i otac troje djece, Metju Mekonahi i sada ima samo riječi ljubavi za svoju suprugu.

“Osvojila me zato što je poštovala sebe, svoju porodicu, zato što ništa nije uzimala olako. Izašli smo na prvi sastanak i ti dana kasnije sam znao… Sa ovom ženom želim da izlazim svako veče na sastanak, ne želim ni jednu drugu”!

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: