Objavljeno: 07.12.2016 u 19:43 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Maštala je o BAJKOVITOM vjenčanju, a ono ju je odvelo u SMRT! (FOTO)

Još kao mala maštala je da se na svom vjenčanju pojavi u helikopteru, a taj san ju je i odveo u smrt!

Rosemere do Nasimento Silva (32) iz Brazila jedna je od četvoro poginulih u stravičnoj nesreći koja se dogodila na njenom vjenčanju. Pored nje, poginuli su i pilot helikoptera, njen brat i fotografkinja koja je bila u šestom mjesecu trudnoće.

Ona je iznajmila helikopter kako bi do mjesta predviđenog za vjenčanje stigla tako da ispuni svoj san, međutim, letjelica se srušila svega par kilometara od mjesta gdje je bio postavljen oltar. Tamo je čekalo i 300 svatova od kojih je samo šestoro znalo da se sprema iznenađenje sa helikopterom, pa je užasno saznanje svima donijelo još veći šok, a možda je i najgore od svega to što je let trebalo da traje svega 15 minuta.

Istražitelji trenutno rade na slučaju i pokušavaju da dođu do odgovora šta se tačno dogodilo sa helikopterom.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: