Objavljeno: 06.12.2016 u 11:47 | Slike, Zabava | Komentara:

Nema više dječjeg haosa na zadnjem sjedištu jer ovaj tata ima GENIJALNO RJEŠENJE! (FOTO)

Sve mame i tate vole dobre, provjerene trikove, a ovaj je definitivno jedan od njih. Možda ne zvuči baš lijepo niti je njegova realizacija estetski baš pohvalna, ali uz pomoć ovog trika vaše svakodnevne vožnje sa klincima na zadnjem sjedištu automobila postaće lakše nego ikada.

tata-djeca-voznja (1)

Mame i tate vole putovanja, ali svakodnevna vožnja sa troje zaigranih klinaca daleko je od idilične vožnje, posebno u gradovima za vrijeme saobraćajnih gužvi.

To je mučilo i ovog tatu razigranih trojki kome je jedan dan jednostavno prekipjelo. I nije to stvar manira i roditeljske izdržljivosti, stvar je djece koja jednostavno nisu programirana na strpljivost i na vožnju u kojoj roditelj ne može da im posveti svoju punu pažnju. A njima je naravno dosadno. Pa kreću da zadirkuju jedni druge, smiju se, prosipaju hranu i svaki čas imaju neki specijalan zahtjev od vozača.

tata-djeca-voznja (2)

Ovom tati je toga jednostavno bilo dosta, jer na kraju, on se svakodnevno bori ne sa jednim ili dvoje mališana – njih je troje! I tata zato je odlučio da ih malo razdvoji i riješi barem jedan dio briga na putu.

Da li biste i vi primjenili njegov trik?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: