Objavljeno: 12.05.2017 u 12:02 | Lifestyle, Slike, Zdravlje | Komentara:

MAJKA KOJA JE SMRŠAVILA 20 KILOGRAMA BEZ DANA PROVEDENOG U TERETANI ‘Odlučila sam sve objaviti kako bih drugima pokazala da se može’

Simone Harbinson dijagnosticirali su prije tri godine rijedak karcinom slijepog crijeva nakon čega je pronašla utjehu u ‘lošoj hrani’ te se jako udebljala.

simone-hrabinson (1)

U 31. godini podvrgnuta je operaciji pri kojoj su joj uklonili karcinom te je već punih godinu dana u remisiji.

Nakon što se oporavila od kirurškog zahvata, dijagnosticirali su joj posttraumatski stresni poremećaj i dali joj lijekove koji su je još više udebljali.

simone-hrabinson (2)

Da stvar bude gora, Simone je na kraju završila i na operaciji kralježnice zbog čega se neko vrijeme nije mogla micati.

Uslijed oporavka od brojnih bolesti koje su je snašle, Simone je željela smršaviti bez da ide u teretanu. Na posljetku je našla način da skine kilograme bez fizičke aktivnosti, a njezina je priča postala inspiracija mnogim ljudima.

- Jedan dan sjedila sam na kauču te sam prilikom pretraživanja Instagrama naišla na fitness program Sophie Guidolin i odlučila ga kupiti. Nisam mogla ništa vježbati, no držala sam se savjeta o prehrani.

simone-hrabinson (3)

Simone je slijepo slijedila program i pripremala obroke unaprijed te je na taj način izgubila 20 kilograma. Otkako je počela unaprijed pripremati obroke sve objavljuje na Instagramu kako bi inspirirala druge koji pokušavaju izgubiti kilograme.

- Svake nedjelje pripremam obroke po dva sata i imam sve spremno za naredni tjedan. A uglavnom se radi o namirnicama za smoothije – kazala je.

simone-hrabinson (4)

Zasad je smanjila konfekcijski broj s 44 na 38, još uvijek se oporavlja od operacije, a nedavno je u svoj režim uvela i pilates kako bi učvrstila tijelo.

simone-hrabinson (5)

Simone je dokazala kako zdrava prehrana i pripremanje hrane čine veliku razliku kada pokušavate skinuti kilograme.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: