Objavljeno: 12.05.2017 u 11:27 | Ostalo, Slike | Komentara:

KAKO GA NIJE SRAMOTA: Najpoznatiji kuvar na svetu PROKOMENTARISAO burek i sad ga svi Balkanci MRZE!

Gordon Remzi je čuveni škotski kuvar i vlasnik restorana, poznat po brutalno iskrenim komentarima i kao čovjek bez dlake na jeziku. Međutim, ovoga puta je stvarno pretjerao!

gordon-remzi

Jedan naš čovek je odlučio da učestvuje u Remzijevom Tviter ocenjivanju hrane. On je fotografisao burek i pitao poznatog kuvara za ocjenu.

U komentarima su naravno počela prepucavanja oko toga da li je to burek, sirnica, savijača, pita, a mi ostavljamo vama da procjenite šta je u pitanju.

- Hej, Gordone, što misliš o mom bureku sa sirom? – napisao je pomenuti mladić i dobio odgovor koji je razbjesnio javnost.

burek (1)

- Izgleda kao džinovsko go*no – prokomentarisao je kratko Remzi i skupio više od 7.000 lajkova i 3.000 retvitova.

burek (2)

Ubrzo su uslijedile žestoke reakcije, pa Gordon nije ostao zakinut za hejterske komentare: “Hajde, ćuti, nemaš pojma”, “Upravo sam izgubila respekt prema tebi”, “Šta je tebi, čovječe?!”.

Vi procjenite da li je Remzi preterao i svoja mišljenja podjelite u komentarima.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: