Objavljeno: 01.10.2016 u 9:46 | Lifestyle, Moda, Slike | Komentara:

Ima milione na računu i nepogrešiv modni stil! Ipak, ove čizme nosi 10 godina! (FOTO)

Kejt Midlton je u više navrata pokazala da je skromna, ali vaš ovoliko? Kada je nedavno kupila pantalone od 3.000 dinara i ponosno ih prošetala, sve djevojke su potrčale da sebi kupe isti par.

Kate nosi svoje Penelope Chilvers u 2004, 2005 i 2016 godini. - Foto: Rex Features

Kate nosi svoje Penelope Chilvers u 2004, 2005 i 2016 godini. – Foto: Rex Features

Ali, iako vojvotkinja od Kembridža zna da prištedi kada je u pitanju odjeća, niko nije ni slutio da je u stanju da iste čizme nosi cijelu deceniju!

Radi se o brendu “Penelope Chilvers”, a prvi put je uslikana sa njima 2005. godine. Ove čizme koštaju 616 dolara, a sa Kejt su obišle cijeli svijet – Od Velike Britanije, preko Indije, do Butana.

Foto: Rex Features

Foto: Rex Features

Naravno, ove čizme nisu bez razloga tako skupe – u njihov dizajn i izdržljivost ovaj brend ulaže veliki napor, i prave se po specijalnoj tehnici. Što se tiče mode, izgleda da Kejt radije bira kvalitet naspram kvaliteta!

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: