Objavljeno: 01.10.2016 u 9:56 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Bila sam vjerena, a devet dana kasnije udala sam se – ali za drugog! Evo kako i zašto!

Te 1964. godine, Džudi Maltenfort radila je u luksuznom dijelu Njujorka kao agent za izdavanje nekretnina. Jednog jutra, u kancelariju joj je ušetao mladić po imenu Li.

vjencanje

Dok su razgovarali, rekao joj je da se nedavno vratio iz Vijetnama i da trenutrno radi kao novinar na radiju. Razgledao je šta ima u ponudi stanova i rekao da mu se ništa ne dopada, ali da će se svakako vratiti jer planira da je oženi.

- U to vrijeme sam bila vjerena, ali Li je svakodnevno svraćao u moju kancelariju i molio me da pristanem na sastanak. Poslije više njegovih pokušaja, pristala sam. Cijelog dana smo šetali i vozili se mojim crvenim autićem. Kasno smo došli ispred moje kuće, a meni je bilo žao da u to doba čeka prevoz, pa sam mu pozajmila kola. Tek kada se odvezao, ukapirala sam da ne znam ni njegovo prezime, a ni adresu. Ipak, bilo je nešto u vezi sa njim zbog čega sam mu vjerovala.

Sljedećeg jutra, u nedelju, pojavio se sa ključevima od kola. U ponedeljak sam pričala sa koleginicom. Pitala me je kako sam provela vikend. “Bila sam na sastanku sa nekom budalom. Kaže da će da me oženi”, odgovorila sam joj. U srijedu smo Li i ja otišli da izvadimo dokumenta za vjenčanje. U petak smo kupili prstenje. U nedelju smo, nakon što smo i on i ja završili sa poslom, otišli i vjenčali se u opštini.

U ponedeljak sam ponovo pričala sa koleginicom, i kada me je pitala kako sam provela vikend, rekla sam joj da sam se udala za budalu.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: