Objavljeno: 01.12.2016 u 9:26 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Drogirala kćer heroinom da bi se mogla se*sati s dečkom (FOTO)

Nesretnu četverogodišnju djevojčicu majka je drogirala posljednjih šest mjeseci. Davala joj je ketamin, heroin i metadone koji se koriste kao zamjena za heroin…

drogirali-djevojcicu (2)

Četverogodišnja Poppy Widdison preminula je nakon što joj je majka dala drogu da bi mogla na miru voditi ljubav sa svojim partnerom. Britanka Michala Pyke (37) u vezi je sa svojim dilerom Johnom Ryttingom (40) kojem je poslala poruku sadržaja:

- Ponesi bocu vina. Dat ćemo joj “plavi Smartie (bombon) i poslati ju na spavanje, LOL…

Nesretnu djevojčicu majka je drogirala posljednjih šest mjeseci. Davala joj je ketamin, heroin i metadone koji se koriste kao zamjena za heroin. Malu Poppy majka i njezin partner uz sve to su i fizički i psihički zlostavljali.

drogirali-djevojcicu (3)

Kobnog dana, u siječnju 2013., liječnici su djevojčicu pronašli na kauču. Bila je plava i nije disala. Umrla je sljedeći dan u dječjoj bolnici u Sheffieldu, piše Daily Mail.

Iako tužiteljstvo nema dokaze da su je majka i njen dečko namjerno htjeli ubiti, ono što je jasno jest da su je drogirali kako bi ju smirili.

Susjedi tvrde i kako je Pyke svoju kći nazivala “malom kučkom”, a često su na rukama djevojčice vidjeli i ožiljke. Majka tvrdi da ju je tukla samo da ju “disciplinira”.

drogirali-djevojcicu (4)

Michala i John tvrde da više nisu skupa, a suđenje im se nastavlja.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: