Objavljeno: 01.12.2016 u 8:22 | Featured, Vijesti | Komentara:

“Molim vas pomozite, kuća nam je skoro prazna, nemamo drva niti hrane“!

Adisa Mrgić, sa nezaposlenim suprugom Huseinom i maloljetnom djecom Amarom, Jasminom i Sumejom, živi na rubu egzistencije. Pored siromaštva, Adisu muči i bolest.

porodica-1

- Živimo u teškim uslovima. Podstanari smo. Nemamo novca da platimo kiriju. Kuća nam je skoro prazna. Nemamo drva za ogrijev i hrane. Djeca idu u školu, a fali im mnogo toga. Muž Husein rovi po kontejnerima i sakuplja sekundarne sirovine, kako bi nam koliko toliko pomogao, ali sve je manje sekundarnih sirovina i jako im je niska cijena. Svaka pomoć nam je dobrodošla. Svima, koji nam pomognu, od srca se zahvaljujem“ – kaže Adisa Mrgić.

Novac se može poslati putem Western uniona, poštanskom uplatnicom, vrijednosnim pismom, a može se, kao i stvari, donijeti lično na adresu:
Adisa Mrgić, Novo naselje br. 62, 71380 ILIJAŠ.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj mobitela 00 387 61 084 841.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: