Objavljeno: 08.11.2015 u 14:09 | Showtime | Komentara:

SVI SU JE ČUDNO GLEDALI, ALI KADA JE ZAPJEVALA… Žiri Zvezda Granda joj rekao nešto što nije nikad nikome!

I ove subote je uz OBN TV i Zvezde Granda bilo veselo. Zvezdana Stevanović (21) iz Stare Pazove izabrala je „Bol do ludila“ pjesmu Marije Šerifović da se predstavi žiriju. Iako su pjesme žirija često mač sa dvije oštrice ovog puta nije bilo tako pa je Zvezdana dobila šest „da“. Druga pjesma bila je „Da ne vidi ona“ koju je ipak završila sa istim rezultatom iako je Bosanac mijenjao svoje mišljenje.

zvezdana-stevanovic-zg

„Bosanac, igraš se sa našim i njenim živcima“, rekao je Saša Popović, ali je Bosanac odgovorio da je namjerno pritiskao različite tastere ne bi li vidio da li će Zvezdanino samopouzdanje pasti, obzirom da je sišla sa kruga i prišla žiriju. Kada je shvatio da to ne utiče na nju, dobila je zagarantovano „da“ od njega. Neda Ukraden je bila oduševljena Zvezdanom pa je njen komentar bio „Imaš scenski pokret, glas i stas, the star is born“.

“Svaki put se naježim kad Marija pjeva ovu pjesmu, a sada si i ti uspjela u tome. Iskoračila si na scenu van kruga, to je samouvjerenost. Sviđa mi se tvoja boja kose, imaš svijest o scenskom izgledu, i što bi Neda rekla the star is already born“, prokomentarisala je Jelena.

„Ti imaš neku vrstu pozitivnog ludila sa sobom i borbeni stav, ali nikako ne mogu da povežem pjesmu „Bol do ludila“ i Karleušinu frizuru“, rekla je Marija i dodala da ako želi da bude nevjerovatno velika zvijezda mora da izgleda kao Karleuša a pjeva kao Marija Šerifović. Da li će u tome uspjeti Zvezdana pogledajte u videu.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: