Objavljeno: 01.11.2015 u 11:36 | Showtime, Video | Komentara:

LUDILO U ZVEZDAMA GRANDA: Dečko iz publike sišao sa scenu i svojim plesom zaludio cijeli studio!

Sinoć smo u Zvezdama Granda mogli uživati u neviđenom showu, a posebno zanimljivo je bilo tokom jednog od nastupa. Dženana Đidić (20) iz Zenice za prvu numeru odabrala je pjesmu „Kukavica“ i dobila tri „da“ od žirija. „Ako nikada“ je podigla sve na noge u studiju, a posebnu koreografiju imao je jedan momak iz publike koji je privukao pažnju svih i na poziv Marije zaigrao i sa žirijem.

Dok se žiri dobro zabavljao Dženana je uz samo dva „da“ ostala zbunjena na sceni jer je zid bio spušten i ništa od zabave nije primijetila. Dženana je dobila priliku da još jednom otpjeva drugu pjesmu, a popularni „Konobar“ joj se pridružio na sceni. Njihov odličan performans donio je Dženani svih šest „da“ uz gromoglasan aplauz. Na pitanje da li hoće i on da bude zvijezda Damjan, tj „Konobar“ iz publike odgovorio je da on već to jeste.

Saša Popović je Dženanu predstavio kao ljubimicu Zorice Brunclik i rekao da je Zorica veoma doprinijela gledanosti „Zvezda Granda“, a da je dolaskom Jelene Karleuše popularnost još više porasla. Marija Šerifovič se na to pobunila, obukla se i izašla iz studija. Za njom su krenuli i Bosanac, Šaban i Snežana Đurišić, a šta se dalje dešavalo pogledajte u videu.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: