Objavljeno: 08.11.2015 u 15:52 | Music, Showtime | Komentara:

Kandidatkinja pjevala Karleušinu pjesmu, a ono što je ona uradila zaprepastilo ostale članove žirija!

Veselo je bilo i ove subote uz Zvezde Granda. Dragica Zlatić predstavila se pjesmom Jelene Karleuše “Moj dragi“. Diva joj je za njenu otpjevanu pjesmu jedina dala “ne”, a poslije se malo razmišljala da li da pritisne plavi taster, ali pošto su to sve njene kolege uradile onda je i ona. Uslijedila je pjesma “Takvi kao ti“ kojom je razigrala Sašu Popovića, a rezultat je na kraju bio šest “da“.

“Bilo je ovo lijepo, simpatično. Meni se to sve dopalo“, rekao je Šaban, a Marija Šerifović se našalila da pošto je takmičaraka lijepa i zgodna Bosancu i Šabanu treba da se donese pejsmejker.

Jelena Karleuša je iskreno rekla da se dvoumila da li Dragici da pruži šansu da prođe u drugi krug, ali kad je vidjela reakciju Saše Popovića promijenila je mišljenje. Pogledajte cijeli nastup.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: