Objavljeno: 22.12.2014 u 8:18 | Showtime | Komentara:

Nećete vjerovati koliko godina ima ova žena

Marisa Tomej je američka glumica i zvijezda nove kampanje jedne kozmetičke kuće koja promoviše preparate za žene starije do 50 godina.

marisa-tomei-naslovna

Jubilarni 50. rođendan je prije nekoliko nedelja proslavila i Marisa, a mnogi je pitaju kako uspijeva da izgleda nekoliko decenija mlađe.

- Ja sam velika spavalica, spavam dobrih osam sati, a i duže uvijek kad mogu.Dobra koža je odraz vašeg unutrašnjeg zdravlja, važno je šta jedete. Moja mama je mediteranka, i uvijek je kuhala ukusnu i zdravu hranu, koja ne goji. Možete da jedete neku hranu koliko god želite, ako je ona zdrava. A moje tijelo osjeti ako preteram u tome, ravnotežu napravim plesom ili meditacijom- rekla je Marisa.

Glumica redovno odlazi i na pilates, kad je riječ o šminkanju, nema određeni stil. Prilagođava ga promjenama na sebi, a prve je primjetila tek prije sedam godina.

- Pomislila sam: “Stvarno izgledam drugačije”, ali nisam razumjela zbog čega. Neke moje prijateljice su mi rekle: “Izgledaš drugačije, šta se dešava?”, rekla sam im: “Ne znam, možda sam odrasla”. Ne znam da li su promjene na bolje ili na gore, ali lice se svakako mijenja- dodala je.

Marisa je na malim ekranima od tinejdžerskih dana, prvu ulogu je ostvarila u filmu “The Flamingo Kids”, ove godine je snimila dva filma, “Love Is Strange” i “The Rewrite”, a naredne ćemo gledati dva njena ostvarenja, “Spare Parts ” i “Trainwreck”.

Izvor: Blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: