Objavljeno: 22.12.2014 u 10:14 | Showtime, Video | Komentara:

BANE KRALJ IMITACIJE: Bolji od originala Ace Lukasa!

Iznenađenje je bio Aleksa Jelić, koji je učestvovao u prvoj sezoni humanitarnog šoua, koji se prerušio u Cecu Ražnatović i otpjevao duet Ne zanosim se ja.

bane-mojicevic-kralj-imitacije

Bane Mojićević pokazao je da je kralj imitacije. U polufinalnoj emisiji Tvoje lice zvuči poznato Mojićević je ušao u kožu svog kolege Ace Lukasa i oduševio sve u studiju.

“Super pogodak sa likom, jer Aciku jako poštujem i volim”, rekao je Bane prije nastupa. Iznenađenje je bio Aleksa Jelić, koji je učestvovao u prvoj sezoni humanitarnog šoua, koji se prerušio u Cecu Ražnatović i otpjevao duet sa Lukasom “Ne zanosim se ja”.

“Bane se nikada nije zanosio. Mi nemamo nikakvih problema. Meni su svi takmičari važni, svi su mi favoriti i za sve navijam podjednako. A pogotovo kad je neko jako dobar. Ti si fenomenalan pjevač i meni je žao što smo čekali 10 godina na tebe i nadam se da ćeš dobiti ulogu na filmu ili seriji”, rekla je Marija i prilikom glasanja ostala pri svojoj riječi i dala mu samo dva poena.

I Đura je bio oduševljen glumačkim sposovnostima mladog pjevača: “Ne poznajem opus dotičnog pjevača, mada mi je teško vjerovati da je to tačno tako.

“Između tvoje i imitacije Željka Šašića je ozbiljna konkurencija. Ti si mu sve skinuo potpuno. Pas pokakio, pas polizao. Mislim da si izvandredan”, zaključio je Ivan i prilikom glasanja Banetu dao 10 poena.

Aca Lukas je na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju Baneta u “njegovoj koži” uz koju je napisao: “Bane objasnio”!

Izvor: www.kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: