Objavljeno: 18.12.2014 u 10:28 | Showtime, Zanimljivosti | Komentara:

Potrošio bogatstvo da bi izgledao kao Kim Kardashian (FOTO)

Veliki obožavatelj Kim Kardashian potrošio je 100.000 funti na plastične operacije i dizajnersku odjeću kako bi izgledao kao reality zvijezda.

kao-kim-kardashian-1

Njegovo je ime Jordan James Parke, dolazi iz Manchestera i donio je odluku da želi izgledati kao Kim još prije nekoliko godina kad ju je prvi put ugledao u njezinom realityju “Keeping Up With The Kardashians”. Pa je dosad potrošio spomenuti iznos za operacije za povećanje usana, tetoviranje obrva, injekcije botoksa, lasersko uklanjanje dlaka, ali i dizajnersku garderobu koja sliči Kardashiankinoj.

kao-kim-kardashian-2

Za britanski je Sun kazao da obožava sve što ima veze s Kim, da je ona “najljepša žena koja je ikad živjela” i da je sve na njoj savršeno. Osim toga dodao je i da se ne obazire na “hejtere” jer se “nikad nije bolje osjećao u svojoj koži”: “Smijem se kad me ljudi pokušavaju vrijeđati govoreći mi da izgledam umjetno i plastično”, dodao je. Idući “potez” mu je operacija nosa.

Kažu da je imitacija najiskreniji oblik laskanja, jedino što u ovom slučaju postoji maleni problem – imitacija baš i nije uspjela…

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: