Objavljeno: 23.11.2013 u 21:09 | Music | Komentara:

Denial Ahmetović novim hitom “preplavio” Facebook!

denial-ahmetovic-nova-pjesma

Nakon što je ovoga petka u emisiji “Zvijezda možeš biti ti” premijerno izveo novu pjesmu koja nosi nazov “Nema vremena za tugu“, Denial Ahmetović ima povoda za slavlje. Naime, u rekordnom vremenu numera je počela da se masovno dijeli na društvenoj mreži Facebook.

Brza i vesela pjesma je očigledno bez imalo poteškoća našla put do srca zaljubljenika u dobru muziku. Cijela pjesma “začinjena” je i odlično raspoloženim Denialom, koji je energičnim nastupom ostavio fenomenalan scenski dojam. Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti itekako veliki hit u pjevačevoj karijeri. Procijeniti o kakvoj pjesmi se radi, ne sumnjamo kako ćete uživati.

Izvor: Ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: