Objavljeno: 20.11.2013 u 9:38 | Music, Showtime | Komentara:

Maid Hećimović oduševio publiku i žiri X Factora!

Maid Hećimović je 29-godišnji pjevač iz Orašja, kojeg bh. publika itekako dobro zna. Podsjećamo, on je bio jedan od finalista prošlogodišnjeg Hayatovog muzičkog takmičenja `Zvijezda možeš biti ti`. Talentovani pjevač je i do sada dobio brojne pohvale od strane poznatih muzičkih imena sa Balkana, a svoju sreću je okušao i u najpopularnijem muzičkom šou `X Factor`.

Da je njegova majka, koja nažalost više nije na ovom svijetu znala prepoznati talenat sina, dalo se vidjeti u večeras emitiranoj epozodi `X Factora`. Maid je oduševio publiku i žiri sjajnim izvođenjem numere `Noć mi te duguje` koju izvodi Zdravko Čolić. Četveročlani žiri je za Maida imao samo riječi hvale, naročito Kristina Kovač, dok mu je Željko Joksimović rekao: “Znaš li što ćeš biti zvijezda? Zato što me već nerviraš.“ Pogledajte sjajni nastup, koji će vas zasigurno oduševiti.

Izvor: www.ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: