Objavljeno: 30.04.2018 u 19:13 | Ljepotice, Music, Showtime, Slike | Komentara:

Sa šminkom važi za jednu od NAJLJEPŠIH žena sa ovih prostora: A bez šminke SITUACIJA JE OVAKVA

Rijetko koja pjevačica spremna je da na Instagramu pokaže kako izgleda u potpuno prirodnom izdanju. Nina Badrić uradila je upravo to, a evo kako su odreagovali njeni pratioci.

nina (1)

Hrvatska pjevačica Nina Badrić nema problem sa tim da pokaže kako izgleda bez teške scenske šminke, kada tek otvori oči. Prošle godine tako je prijatno iznenadila fanove ovom jutarnjom prirodnom fotografijom:

nina (2)

Preplanula od sunca i bez trunke šminke, Nina je izgledala kao djevojčica, što su primjetili i njeni Instagram pratioci.

I ovih dana Nina ponovo pokazuje kakvo je stanje bez šminke:

nina (3)

Na putu, bez šminke, Nina ponovo nekako uspijeva da izgleda svježe i odmorno.

Ovaj potez ponovo joj je donijeo gomilu pozitivnih komentara. Mnogi kažu da joj šminka ni ne treba, a sa njom Ninu dobro znamo i izgleda ovako:

nina (4)

Šta vi kažete, koje joj izdanje bolje leži?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: