Objavljeno: 25.08.2015 u 19:04 | Showtime | Komentara:

FARMA 6 KREĆE U ČETVRTAK: Ovo su učesnici nove sezone rijalitija u Lisovićima!

Nova sezona popularnog rijaliti šoua Farma počinje u četvrtak, 27. avgusta, a mediji otkrivaju učesnike ovog šoua. Među učesnicima naći će se manekeni, starlete, pjevači kao i neke ekscentrične ličnosti koje su poznate javnosti.

farma

Bivši inspektor i bodi bilder Lepimir Bakić navodno je jedan od novih učesnika. U javnosti ga se svi sjećaju kao policajca koji je u rijalitiju “Sladak život “ pokazao zadnjicu prilikom depilacije. Takođe je poznat i po tome što je suspendovan iz policije nakon što su osvanule njegove fotografije sa žurke transsek*ualaca.

Pored njega na spisku učesnika našao se nekadašnji žestok momak Kristijan Golubović. On je nedavno rekao,kako prenose mediji, da će “postrojiti“ farmere i natjerati ih da treniraju.

Zatim, voditelj televizije Pink Vladimir Stanojević koji je u posljednje vrijeme bio u žiži interesovanja zbog sukoba sa bivšom vjerenicom Anom Marijom Žujević.

Takođe na spisku novih učesnika našli su se pjevačice Nela Bijanić,Danijela Stojiljković Ella, Gabrijela Gabi Pejčev. Ono što je privuklo pažnju mnogih su Milić Vukašinović koji bi trebalo da uđe na Farmu sa suprugom Suzanom.

Zatim među njima su Anabela Atijas, maneken Rade Lazić, Radiša Miljković alijas Radašin, koji je javnosti već od ranije poznat, igračica Jelena Krunić, starleta Tamara Đurić, suprug i menadžer pjevačice Tine Ivanović Zvezdan Anđić i estradni menadžer Bata Paligorić. Među njima će se naći i Marko Miljković kojeg publika pamti iz prve sezone “Velikog brata“.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: