Objavljeno: 17.08.2015 u 21:52 | Film, Ljepotice, Showtime, TV | Komentara:

IZGOVORILA JE LEGENDARNO: ‘Neću da ti kažem ćelavi’, a onda nestala – evo šta sad radi

Mlada glumica domaćoj publici najpoznatija je kao djevojčica iz filma ‘Mrtav ladan’ u kome izgovara legendarnu rečenicu, koju većina nas i danas, 13 godina kasnije, koristi u svakodnevnim situacijama. Njeno ime je Tara Manić.

tara-manic

Preslatka djevojčica koja je izgovorila “Neću da ti kažem ćelavi” nakon uloge u filmu praktično je nestala. Njen profil na društvenim mrežama ne postoji, ali publika je mogla da je vidi u nekoliko predstava koje je odigrala (iako nisu imali pojma da je to ona u pitanju).

Ipak, našli smo jednu njenu fotku na kojoj je već djevojka – pogledajte kako Tara izgleda.

Tara Manić - Djevojčica iz filma 'Mrtav ladan'

Tara Manić – Djevojčica iz filma ‘Mrtav ladan’

U međuvremenu, Tara je izgleda odlučila da pređe na drugu stranu kamere – kao rediteljka, a neke predstave koje je radila na Fakultetu dramskih umjetnosti možete da pogledate na Youtube-u.

Pa, čini se da će se za nju tek čuti…

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: