Objavljeno: 13.02.2017 u 11:25 | Savjetnik | Komentara:

OVA AMERIKANKA JE LEGENDA! Otpjevala pjesmu Milice Pavlović i sve ODUVALA! (VIDEO)

Popularna srpska pjevačica Milica Pavlović nedavno je objavila svoj drugi album “Boginja” koji je postigao veliki uspjeh, a čini se da se publici najviše dopala pjesma “Mogla sam”.

Novi Milicin hit, koji ima veliki broj pregleda na Youtube, privukao je ogromnu pažnju, čak i publike van regiona, pa ju je zapazila i tamnoputa Amerikanka Nwando koja je riješila da otpjeva svoju verziju ove pjesme.

Kako je napisala, ona je opsjednuta Balkancima i ima veliku želju da nauči srpski jezik.

- Zaista volim srpsku muziku i odlučila sam da uradim obradu pjesme “Mogla Sam” Milice Pavlović. Da naučim tekst pjesme gledala sam Milicin oficijalni spot iznova i iznova sve dok nisam naučila cijelu pjesmu. Takođe učim srpski, pa sam već znala neke riječi iz teksta. Ipak, znam da sam napravila mnoge greške, zato vas molim da mi u komentarima date savjete da popravim moj srpski. Hvala vam puno – napisala je ona u opisu snimka.

A kako je otpjevala ovu pjesmu poslušajte u video-snimku:

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: