Objavljeno: 27.08.2017 u 20:49 | Lifestyle, Savjetnik | Komentara:

NE PRAVITE GREŠKU: Nakon što vam se žena porodi ovih 5 stvari nipošto ne smijete da je pitate!

Nije mala stvar koju žene rade- tj. nose bebu i porađaju se. Porod nije jednostavna stvar i zato vi muškarci trebate imati razumijevanja za svoje žene.

mama-beba

U ovom članku ćemo vam reći šta ženu ne smijete pitati niti reći kada se porodi.

Ne pitajte je kada će počet vježbati kako bi izgubila kilograme dobijene u trudnoći. Nipošto to ne radite jer je normalno da žena ima višak kilograma kada se porodi. Na početku je to tako, a kasnije će početi gubiti kilograme.I nemojte joj vrijeđati figuru i govoriti joj da vam nije privlačna.

Ne pitajte je kada će imati seks s vama i kada je to doktor dozvolio jer joj nije do toga. Treba joj vremena da se oporavi i da se sve vrati na svoje mjesto. Ima prečih stvari od seksa. Ne mislite samo na svoje potrebe.

Ne bunite se kada trebate pomoći oko bebe jer ne može sve sama. Najmanje što možete učiniti jeste da joj pomognete jer vi ipak niste nosili tu bebu svih tih mejseci, niste s eporađali i imali riizke, niti dojite bebu.

Manite se izgovora da ste umorni i da ne možete presvlačiti, niti pomoći oko bebe. Ne možete biti umorniji od svoje žene.

Ne nazivajte njeno porodiljsko produženim odmorom jer vaša žena ne odmara već brine o vašoj bebi.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: