Objavljeno: 13.08.2014 u 1:03 | Ostalo, Slike | Komentara:

Lažna fotografija Putinove kćerke obišla svijet i oduševila javnost (FOTO)

Fotografija Marije Maše Putin (29), koja je obišla svijet i oduševila javnost svojom pojavom, nije Putinova kćerka nego bivša mis Portorika, manekenka Vilmadilis Uma Blasini Perez.

marija-putin2

Marija Putin se našla na udaru bijesa holandske javnosti, koja odgovornost pad malezijskog aviona MH17 pripisuje njenom ocu, predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu, ali pošto njenih fotografija nema, neko je Uminu sliku podvalio kao Marijinu. Istina se saznala jer djevojka s fotografije nije anonimus, nego poznata portorikanska manekenka i bivša mis zemlje.

I prije nego što je izabran za predsjednika zemlje 1999, Vladimir Putin nije se mnogo fotografisao sa porodicom. Za razliku od većine zapadnih lidera, on svoj privatni život čuva podalje od očiju javnosti.

marija-putin

Njegove kćerke Marija (29) i Jekatarina (27) odrastale su daleko od uvijek budnih paparaca. Istina, i njih dvije nisu pravile ekscese da bi zapele za oko tabloidima.

Međutim, baš zato ono malo fotografija koje su procurjele u javnost ne može da da odgovor na pitanje kako Marija i Jekatarina danas izgledaju. Na pregršti starih, često crno-bijelih fotografija, suviše su male da bi se pretpostavilo kako danas, kao mlade žene, izgledaju.

Bilo kako da danas izgledaju, na fotografiji “Putinove kćerke Marije” koja je obišla svijet nije Marija. To je informacija koja se probija na društvene mreže; lijepa Portorikanka Uma Blasini je poznata manekenka; 2007. bila je mis Portorika, a nedavno je snimala u Južnoj Koreji i u modnim krugovima se priča da joj se smiješi lijepa karijera.

Izgleda da joj je neko učinio veliku uslugu podvalivši njenu fotografiju kao fotografiju Marije Putin.

Pogledajte snimke lijepe Ume.

Izvor: kolektiv.me

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: