Objavljeno: 12.08.2014 u 6:39 | IT / Tech, Ostalo, Video | Komentara:

Ova aplikacija sa fotografija briše koga poželite!

Ako vam je neko svojom pojavom uništio lijepu uspomenu, sada ga možete izbrisati i iz glave i iz života roku od 48 sati. Zbogom slučajnim prolaznicima kroz kadar, ali i bivšim ljubavnicima sa fotografija na kojima ste ispali savršeno!

30133_1

Znate ono kada vam padobranac uništi uspomene pojavljivanjem na fotkama? Recimo, prolaznik pored slike sa ljetovanja, ostali turisti u Luvru, bivši muž u porodilištu pored djeteta… Sada ta pojava ima i naziv: fotobomba, a izraz se našao i u Oksfordovom rječniku.

Ako želite da uklonite fotobombaša – bio on prolaznik, neko sa kim ne pričate, bivši ljubavnik, muž, šta god da je: sada postoji aplikacija koja ih brzinski briše sa vaših fotki, pa i iz vaših života.

spruced-up

Spruced Up! vam pomaže da u getsbijevskom maniru izmijenite prošlost, a možete ukloniti i bubuljice ili tetovaže.

Sada ide problem: da bi vam se savršena fotka vratila, potrebno je 48 sati i 5 funti, oko 6 eura. Autori aplikacije su retuširali sve selebritije, od Kejt Mos i kraljice Elizabete, do kampanje za Dior ili Svarovski.

Rob Vilingam, autor, je rekao da mu je cilj bio da retuširanje koje je do sada bili ponuđeni poznatima poput Džesike Albe ili Anđeline, sada bude dostupno svima.

“Za razliku od drugih aplikacija, kod Spruced Up! je jedinstveno to što vaše fotografije obrađuju ljudi, a ne programi. Ljudi koji su za taj posao sjajno obučeni” dodao je Rob.

Sada zaista možete da modifikujete prošlost.

Izvor: kolektiv.me

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: