Objavljeno: 26.10.2017 u 11:27 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Majka objavila da prodaje sina: Ovakvom šoku se nije nadala! (FOTO)

Da treba paziti što pišete na društvenim mrežama, uvjerila se majka po imenu Alex McDaniel iz američke savezne države Mississippi kada je na Twitteru objavila nešto zbog čega joj se na vratima pojavila socijalna služba.

prodaja-sina-sala (1)

Ona je, naime, na Twitteru prepričala zanimljiv događaj sa svojim sinom i uz to napisala: “Trogodišnjak na prodaju: 12 dolara ili najbolja ponuda”.

Majka se, naravno, šalila, no među njezinim brojnim pratiteljima našao se netko tko je njezinu ”prodaju” sina shvatio ozbiljno pa ju je prijavio američkoj Službi za zaštitu djece.

Nekoliko dana nakon tog statusa, na poslu su je posjetili socijalni radnici koji su je obavijestili kako će morati uzeti i njezina sina iz vrtića da razgovaraju s njim i provjere da nema opasnosti za njega.

S majkom su razgovarali na poslu, no morali su pretražiti i njihov dom da se uvjere kako nema namjeru prodati sina.

prodaja-sina-sala (2)

Srećom, nije završila na sudu zbog trgovine ljudima za što ju se teretilo već je odvjetnik uspio uvjeriti vlasti da odbace njezin slučaj.

Inače, ova majka radi kao novinarka i vjeruje kako ju je netko prijavio samo da bi joj se osvetio, a na Twitteru je prati više od 9 tisuća ljudi.

Nemam dokaza da je to bio planirani napad na mene, ali svi znamo kako je to kada ste novinar – ili imate neprijatelje ili ne radite dobro svoj posao – zaključila je ona.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: