Objavljeno: 04.09.2016 u 20:45 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

ŽESTOK SEKS SA ULIČARKOM: Moja žena kao da je BOLESNA, a nju sam POKUPIO na ulici i ONDA…

Ovo je ispovijest muškarca koji je napravio nešto što nikada nije planirao – jednostavno se dogodilo. Otvoreno je progovorio o svojoj preljubi na Internetu, ali tek nakon što je dobio uvjerenje da će ostati anoniman.

seks_sa_beskucnicom

Moja supruga je otišla na službeni put na 17 dana, možete zamisliti koliko sam zbog toga bio napaljen, bila je toliko daleko. U to vrijeme naišao sam na atraktivnu uličarku, ili ljepše rečeno beskućnicu. Ta žena je imala negdje između 27 i 35 godina, ili tako nekako. Pokupio sam je sa puta sa namjerom da joj platim topli obrok u restoranu. Bilo nam je jako lijepo dok smo čekali hranu. Pitao sam je ima li gdje da spava ili mjesto gdje redovno dobija obrok, htio sam je odvesti tamo. Rekla je da nema.

Poveo sam je u svoj stan. Tamo se istuširala, oprao sam joj odjeću i dao joj nešto odjeće koju sam imao u kući, a nisam koristio. Ona je oprala posuđe. Zatim smo sjeli, jeli i gledali film. Sažalio sam se kad sam je vidio kako guta hranu, bukvalno kao da ne zna da li će opet jesti. Rekla mi je da će otići uskoro, a ja sam joj odgovorio kako nema problema.

U međuvremenu sam se ispružio na krevetu dok smo gledali TV, a ona je sjedila na stolici. Tada me pitala može li malo leći. Rekao sam da može. Legla je i zaspala, ili sam barem mislio kako spava. Ležao sam pored nje.

Na kraju smo se počeli maziti i ljubiti. Imali smo seks dva puta te noći. Bila je slatka, a seks je bio zaista dobar. Iako, bilo je nekako čudno, ali ipak se između nas stvorila neka veza. Uživao sam te noći. Bilo je žestoko. Zapravo sam uživao sa njom više nego sa svojom ženom koja ponekad kao da je bolesna i nije u mogućnosti pružiti mi potpuni užitak.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: