Objavljeno: 06.10.2013 u 20:23 | Hrana i piće, Zdravlje | Komentara:

Super učinkovit domaći lijek protiv bakterija

maslinoov uljeOprobajte svakako. Prirodni lijek protiv bakterija preporučujemo onima koji imaju problema sa ovim neprijateljskim mikroorganizmima a naročito ako je u pitanju bakterija Esherihia Coli.

Prirodni lijek protiv bakterija, naročito protiv bakterije Esherihia Coli se priprema uz pomoć sljedećih sastojaka: 25 dkg korijena peršina, 25 dkg limuna s korom (da nije prskan), 20 dkg domaćeg kvalitetnog meda i 2 dcl kvalitetnog maslinovog ulja.

Pripremite sebi super učinkovit prirodni lijek protiv bakterija

Korijen peršina i limun operite i sameljite u mašini. Sve zajedno izmiješajte sa medom i maslinovim uljem pa spremite u staklenku.

Upotreba lijeka ide kako je dole opisano: Uzimati jednu veliku žlicu prije doručka a jednu poslije večere. Kada upotrijebite sav lijek iz staklenke potrebno je da provjerite nalaze. Ako ima još bakterija, ponovite isti postupak.

Izvor: www.kakolijeciti.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: