Objavljeno: 01.03.2014 u 14:34 | Hrana i piće, Zdravlje | Komentara:

Bosanka svima dijeli recept koji joj je pomogao u liječenju raka!

Čitateljka jednog regionalnog portala javila se iz BiH u želji da čudotvorni recept koji joj je pomogao u liječenju raka podijeli sa što većim brojem ljudi.

med-dumbir-foto

Recept je na bazi đumbira i meda, a njoj je bez bolova, kroz par dana, pomogao da se vrati u život. Žena je imala karcinom endokrinih žlezda, a na aparatima je bila 20-ak dana. Uspjela je da se izliječi bez operacije i hemoterapija pa sada, kako tvrdi, ‘puca’ od zdravlja.

Za preparat su potrebna dva veća korjena đumbira koja se očiste i izribaju na najsitnije uz pomoć električne sjeckalice. Zatim se tako usitnjen đumbir miješa s pola kilograma meda, ali imajte na umu da med mora biti domaći.

Tako spravljenu smjesu sipajte u teglice i konzumirajte po kašiku tri do četiri puta na dan. Važno je koristiti plastičnu, drvenu ili keramičku kašiku. Metalna je strogo zabranjena. Prve efekte osjetićete posle dva-tri dana, a preparat, prema rečima čitateljke, diže iz mrtvih.

Izvor: www.kurir-info.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: